AK PARTİ AĞRI'DA SALONLARA SIĞMADI

AK Parti Ağrı İl Danışma Meclisi Toplantısı büyük bir coşku ile gerçekleşti.

AK PARTİ AĞRI'DA SALONLARA SIĞMADI
Editör: Söyler Haber
10 Aralık 2023 - 18:32 - Güncelleme: 10 Aralık 2023 - 19:15



AK PARTİ AĞRI İL DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI BÜYÜK ÇOŞKUYLA YAPILDI.

AK PARTİ AĞRI'DA SALONLARA SIĞMADI


AK Parti Ağrı İl Danışma Meclisi Toplantısı büyük bir coşku ile gerçekleşti.

TürkiyeYüzyılı vizyonuyla millete hizmet yolunda gecesini gündüzüne katarak canla başla çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti, Ağrı Kültür Binasında yoğun bir ilgi ve salonlara sığmayan büyük coşkuyla AK Parti Ağrı İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleşti.

Toplantıya; Ağrı Milletveli Ruken Kilerci, AK Parti Bölge Muş ve Ağrı İl Koordinatörü Emrullah Gür, AK Parti MKYK Disiplin Kurulu Üyesi Abbas Aydın, AK Parti Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör, İl ilçe Belediye Başkanları, İl ilçe Başkanlar, İl ilçe meclis üyeleri, Ana Kademe, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve AK Partiye gönül vermiş vatandaşlar, AK Parti Ağrı İl Danışma Meclisi Toplantısına büyük bir coşku ile katılım sağladılar.

Toplantıda; Saygı duruşu İstiklal Marşının okunması ardından Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilatlara mesajı sinevizyon gösterimi ile yapıldı. Daha sonra AK Parti hükümetinin Ağrı il ve ilçelerinde yaptığı hizmetlerinin sinevizyon gösterimi yapıldı.

Konuşmacılar; AK Parti Bölge Muş ve Ağrı İl Koordinatörü Emrullah Gür, Ağrı Milletveli Ruken Kilerci, AK Parti MKYK Disiplin Kurulu Üyesi Abbas Aydın, AK Parti Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör, Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir, Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut, Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, Tutak Belediye Başkanı Bülent Duru birer konuşma yaptılar.


FOTOĞRAF VE HABER
SIDDIK SÖYLER




 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum