​​​​​​​AHMET DUMLU BAY'DER ÜYELERİNİN VERDİĞİ OYLAR İLE GÜVEN TAZELEDİ

Yıllardır İstanbul’da dernek yönetiminde ve başkanlığını yürüttüğü BAYDER dernek üyeleri tarafından üyelerinin tamamının verdiği oybirliğiyle Ahmet DUMLU tekrardan başkan seçildi.

​​​​​​​AHMET DUMLU BAY'DER ÜYELERİNİN VERDİĞİ OYLAR İLE GÜVEN TAZELEDİ
Editör: Söyler Haber
21 Mart 2021 - 14:37



AHMET DUMLU BAY'DER ÜYELERİNİN VERDİĞİ OYLAR İLE GÜVEN TAZELEDİ

Yıllardır İstanbul’da dernek yönetiminde ve başkanlığını yürüttüğü BAYDER dernek üyeleri tarafından üyelerinin tamamının verdiği oybirliğiyle Ahmet DUMLU tekrardan başkan seçildi.

Ağrı ili Doğubayazıt ilçesi yardımlaşma ve dayanışma derneği BAYDER 8. olağan genel kurulu Yıldız Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

Seçime eski Başkan Ahmet DUMLU tek aday olarak girdi.

Yapılan seçimde üyelerinin tamamının oyunu alan DUMLU oy birliği ile tekrar başkan seçildi.

İstanbul Aksaray’da bulunan Yıldız Düğün Salonu’nda gerçekleşen BAYDER ’in 8. Olağan Kongresine pandemi koşullarına rağmen yeterli sayıda Doğubayazıtlı hemşerimiz katıldı.

Eski Yönetim kurulu üyeleri katılımı ile birlikte gerçekleşen kongrede başkan yeniden oy birliği ile Ahmet DUMLU seçildi.

Zeki Semetay başkanlığında YMM İbrahim İsmailoğulları ve Veysel Parlak’tan oluşan divan oluşturuldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrede derneğin, Sinan DUMLU tarafından denetim raporu okunup, yönetim ibra edildi. Başkan tarafından faaliyet raporu okundu.

BAŞKAN AHMET DUMLU SEÇİLDİ

Seçimlerle devam eden kongreye tek aday olarak giren Ahmet DUMLU Yeniden başkan seçildi.

Kongrenin ardından hemşerilerine seslenen Başkan Ahmet DUMLU; katılımları ve yeniden seçilmesi nedeni ile bütün hemşerilerine, pandemi koşullarında gösterdikleri ilgiden dolayı genel kurul üyelerine teşekkür etti.
Başkan Ahmet DUMLU, “Kurulduğu günden bu yana BAYDER ‘de toplum anlayışında çok önemli değerli işlere imza attık, yeni dönemde de imza atmaya devam edeceğiz’’ diye konuştu. Başta Doğubayazıt hemşerilerimiz olmak üzere tüm BAYDER üyelerine tek tek teşekkürlerini sunan Başkan Ahmet DUMLU, gönüllülerin destek ve katkıları ile bu çalışmalara devam edeceklerini belirtti”.
Kongre sonrası oluşan yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;
YÖNETİM KURULU LİSTESİ:
BAŞKAN: AHMET DUMLU
Halit TOZBEY,
Musa TURAN,
Ekrem KARADUMAN,
Yusuf ALÇIN,
Erol SALMAN,
Ömer ORUÇ,
Burhan ASLANTÜRK,
Mehmet ARAS,
Hayrettin FİDAN,
Mehmet İSMAİLOĞULLARI,
Murat ANDİÇ,
Sinan DUMLU,
Faruk YAVUZ,
Yusuf YILDIZ,
Kahraman ORUÇ,
Ahmet YILDIRIM,
Bışar ÇOKTİN,
İbrahim CEYLAN,
Burhan ORUÇ,
Muhammed KARABOĞA,
Cuma ÖZTÜRK,
Zeki TEOMETE
Veysel ÇAMLIBEL
Ağrı Dağı Gazeteciler Derneği, Agri Haberleri Net ve Söyler Haber ailesi olarak BAYDER Yön. Kur. Başkan Ahmet DUMLU ve yeni yönetimine başarılar diler, yeni yönetimin daha güzel projelere imza atacaklarından hiç şüphemiz yoktur. Yolunuz açık olsun, Rabbim hayırlara vesile kılsın inşallah.




 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum