AĞRILI İŞ ADAMLARI DÜZENLENEN YEMEKTE İSTANBUL'DA BİR ARAYA GELDİLER

 AĞRILI İŞ ADAMLARI DÜZENLENEN YEMEKTE İSTANBUL'DA BİR ARAYA GELDİLER
Editör: Söyler Haber
02 Kasım 2021 - 22:22 - Güncelleme: 02 Kasım 2021 - 23:10
 


 
AĞRILI İŞ ADAMLARI DÜZENLENEN YEMEKTE
İSTANBUL’DA BİR ARAYA GELDİLER


İstanbul Ağrı İl ve İlçeleri Eğitim Kültür, Sosyal Yardımlaşma Dernek Başkanı Nihat Adan tarafından düzenlenen yemekte, Ağrı’lı iş adamları İstanbul Florya Develi Restaurant’ta 30 Ekim Cumartesi günü bir araya geldiler.


Davete; Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Eski AK Parti Ağrı Milletvekili Cemal Kaya, Ciner Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ, AK Partili Taşlıçay, Hamur, Tutak ve Eleşkirt ilçe belediye başkanları, İstanbul’da yaşayan Ağrı’lı İş adamları katılım gösterdi.  

Bu toplantıyı düzenleyen Başkan Nihat Adan beye şahsım ve Ağrı halkı adına müteşekkiriz. Böyle toplantıların daha sık yapılması ve bu toplantının Ağrı’ya ekonomik açıdan çok fazla şeyler katacağını şimdiden görüyor ve onaylayarak Ağrı il ve ilçelerinin her konuda masaya yatırılması düşüncesindeyiz.

Konuşmacıların yayımlanan videolarını izledim, Ağrı için bir şans olan, Ağrı’yı her alanda ihya etmeye çalışan, gece gündüz demeden il, ilçe, belde, köylerde vatandaşların derdini dinleyen ve dertlerine çare bulmaya çalışan Vali Dr. Osman Varol, Devlet tarafından Ağrı il ve ilçelerine ne kadar büyük yatırımlarının yapıldığını ve bundan sonrada yatırımların devam edeceğini dile getirmiştir.

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Milletvekili seçildiği günden bugüne kadar Ağrı il ve ilçelerine AK Parti Hükümeti tarafından getirdiği yatırımları bugüne kadar kimse getirmemiştir. Bakanları Ağrı’ya getirmek ve yatırımlar yaptırmak için bir (Evliya Çelebi) gibi dur durak bilmeden çalışmalar yürütmüş Ağrı ve ilçelerine getirdiği yatırımları toplantıya katılan iş adamlarına aktarmıştır.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan yemekte anlattıkları ve Ağrı’da yapılacak yatırımlar için Devlet ve Belediye tarafından sağlanacak kolaylıkları anlatmıştır. Başkan Sayan ben sizin evraklarınızı kendim alıp götüreceğim, ben sizin iş takipçiniz olacağım, Allah rızası için gelin Ağrı’ya yatırım yapın demesi Ağrı için neler yapacağının bir göstergesidir.

Ağrı’lı İş adamlarının bölgede yapacakları yatırımları ve kaygılarını eski Vekil Cemal Kaya konuşmasında dile getirmiştir.

Koşumalar da Doğubayazıt’lı iş adamlarının bölgede neden yatırım yapmadıklarını, Doğubayazıt’lı iş adamı Maksut Konyar tarafından bölgede yaşadıkları zorlukları ile dile getirmiştir.

 
  • Şimdi Soruyoruz?
  • Ağrı adına yapılan toplantıya İktidar Partisi AK Parti İl Başkanı Av. Halil Özyolcu neden davet edilmemiştir?
  • Doğubayazıt ilçesinin konuşulduğu yemekte Doğubayazıt’ta yaşayan siyasetçi, bürokrat, STK, basın vs. bu yemeğe neden davet edilmemiştir?
 

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan konuşmasında; Ağrı’nın kalkınması Doğubayazıt’tan geçer diyor. Evet; Başkanım bizde diyoruz Ağrı il ve ilçelerin ekonomik olarak kalkınması, işsizliğin giderilmesi ve Ağrı’nın huzuru Doğubayazıt’ta geçer. Doğubayazıt’ın konuşulduğu bir toplantıda, toplantıyı düzenleyenler tarafından yayımlanan videolarda gördüğümüz kadarıyla ve Doğubayazıt'ta yaptığım araştırmalar sonucunda, yaşadıkları zorluklar ve dertlerini dile getirecek ne siyasi, ne bürokrat, ne STK, nede basın mensubu olarak kimse bu yemeğe davet edilmemiştir.

Ağrı Dernekleri Başkanı Nihat Adan başkanımızın dediği gibi “birbirimize sahip çıkalım” evet Başkanım birbirimize sahip çıkacağız amma birbirimizi sayarak, istişareler ederek, birbirimizi ötekileştirmeden, sahip çıkacağız.

Ağrı il ve ilçe halkından olan tüm iş adamlarımız, siyasetçilerimiz, STK temsilcilerimiz ve Ağrı’da görev yapan bürokratlarımız hepimiz bir olacağız, birlik olacağız, inşallah Ağrı’nın geri kalmışlığına ve makus talihine son vereceğiz.

NOT: FOTOĞRAFLAR AĞRI YAŞAM SİTESİNDEN ALINMIŞTIR

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum