AĞRI'DA İKİ KAYMAKAM DAHA GÖREVDEN ALINDI

Ağrı’da ilinde 3 kaymakamın görevden alındığını, AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner sosyal medya hesabı Twitter hesabından paylaştı

AĞRI'DA İKİ KAYMAKAM DAHA GÖREVDEN ALINDI
Editör: Söyler Haber
07 Eylül 2020 - 21:14
Ağrı’da ilinde 3 kaymakamın görevden alındığını, AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner sosyal medya hesabı Twitter hesabından paylaştı.

Ağrı’nın Patnos ve Diyadin ilçesi kaymakamlarının FETÖ operasyonları doğrultusunda görevlerinden alındıkları iddia edildi.
Konu hakkında İçişleri Bakanlığı henüz resmi açıklama gerçekleştirmezken ülke genelinde birçok kaymakam ve vali yardımcısının açığa alındığı bilgisi edinildi. 

 Ağrı ili Patnos ilçesi kaymakamı Abdullah Kadıoğlu ile Diyadin kaymakamı ve aynı zamanda Belediye Başkan V. Hasan Doğan FETÖ operasyonları kapsamında görevlerinden uzaklaştırıldığı bildirildi. 

 Ağrı ilinde görevden alınan kaymakamlar; Diyadin Kaymakamı kayyım belediye Bşk. Vekili Hasan Doğan, Patnos Kaymakamı Abdullah Kadıoğlu ve Hamur Kaymakamı Yakup Ömeroğlu

 Ağrı’da Patnos, Diyadin ve Hamur ilçe kaymakamlarının görevden alındığına dair paylaşım, AK Parti eski Milletvekili Gazeteci/Yazar Mehmet Metiner’den geldi. 

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaşım yapan Metiner, Her an tetikte olmalı ve yapılan uyarıları dikkate almalıyız. Duyarlılığından dolayı Bakanlığımıza teşekkürler ifadesinde bulundu. 

 Paylaşımın tamamı şu şekilde, “Ata yurdum Ağrı’dan üç kaymakam FETÖ iltisakları dolayısıyla görevden alındı. Demek ki neymiş, kripto unsurlar her yerde varlar. Kurumsal asabiyete gerek yok. Her an tetikte olmalı ve yapılan uyarıları dikkate almalıyız. Duyarlılığından dolayı Bakanlığımıza teşekkürler”

Mehmet Metiner’in yapmış olduğu paylaşımda dün görevden alındığı iddia edilen Diyadin Kaymakamı Hasan Doğan, Patnos Kaymakamı Abdullah Kadıoğlu ve Hamur Kaymakamı Yakup Ömeroğlu’ndan bahsettiği anlaşıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum