AĞRI VALİSİ VAROL VE İLÇE KAYMAKAMI AKPINAR, ESNAF ZİYARETİNDE

 AĞRI VALİSİ VAROL VE İLÇE KAYMAKAMI AKPINAR, ESNAF ZİYARETİNDE
Editör: Söyler Haber
16 Eylül 2021 - 14:17 - Güncelleme: 16 Eylül 2021 - 14:24


AĞRI VALİSİ VAROL VE İLÇE KAYMAKAMI AKPINAR,
ESNAF ZİYARETİNDE

Her fırsatta Doğubayazıt bizim göz bebeğimizdir diyen Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Doğubayazıt İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar ve heyeti ile birlikte, Ahilik Haftası dolayısıyla Doğubayazıt ilçesinde esnafları gezdiler.

Vali Dr. Osman Varol, esnaf, bir şehrin işleyen çarkı, hanelerin bereket kaynağıdır.

Vali Dr. Osman Varol, Kaymakam Mehmet Kemal Akpınar, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, İnegöl caddesinde protokol üyeleri ile birlikte esnafı ziyaret ederek hayırlı işler, bereketli kazançlar temennisinde bulundular.

Doğubayazıt’lı vatandaşlarla bir araya gelen Vali Varol, esnaf ve sanatkarlarımızın #AhilikHaftası’nı kutlayarak işlerinin nasıl olduğunu, sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Doğubayazıt halkı Vali Varol’un her hafta buraya gelerek bizleri dikkate aldığını, vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinlediklerini, çözüm noktasında talimatlar verdiğini dile getirerek, biz Valimizden ve Kaymakamımızdan razıyız Allah’ta onlardan razı olsun dediler.

Yapımı süren Doğubayazıt Ağız Diş Sağlığı Merkezini ziyaret etti. 20 ünitelik merkezde incelemelerde bulunan Vali Varol, yürütülen çalışmalar ve merkezin projesine ilişkin yetkililerden detaylı bilgi aldı.

Doğubayazıt’ta vatandaşların hizmetinde olan Covid-19 Aşı Çadırını ziyaret etti. Ağrı’lı hemşehrilerimizin tamamı aşılanana kadar çalışmalarımızın devam edeceğini belirten Vali Varol, sağlık çalışanlarına kolaylıklar diledi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum