Ağrı Valisi Varol, Minik Kalpler Anaokulunun Açılışını Yaptı.

Ağrı Valisi Varol, Minik Kalpler Anaokulunun Açılışını Yaptı.
Editör: Söyler Haber
02 Aralık 2021 - 12:53




Ağrı Valisi Varol, Minik Kalpler Anaokulunun Açılışını Yaptı.

Eğitim yatırımlarının atılan adımlar içerisinde önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen Vali Dr. Osman Varol; bu yatırımın çocuklarımızın akademik başarısına ve kişilik gelişimine imkan tanıyacağını, onların hayat boyu mutlu bir birey olarak yaşamasının önünü açacağını belirterek hayırlı ve uğurlu olması temennisi ile açılışı gerçekleştirdi.

Açılışın ardından anaokulunda incelemelerde bulunan ve öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Vali Varol; eğitimin bir millet için, bir milletin geleceği için önem verilmesi gereken en önemli konulardan birisi olduğunu belirterek geleceğimizin teminatı olan miniklerimizle yakinen ilgilendi.

Evlatlarımızla sohbet eden Vali Varol, çeşitli hediyeler verdiği öğrencilerle pasta kesti. Daha sonra yetkililerden Anaokulunun kapasitesi ve donatıları hakkında detaylı bilgi alan Vali Dr. Osman Varol, geleceğimizin mimarı kıymetli öğretmenlerimizle bir araya gelip öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yaparak onlara başarılar diledi.

Vali Dr. Osman Varol, daha sonra Ağrı İli merkezinde vatandaşlara hizmet verecek olan Vilayet Restoranının açılışına katılarak hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulundu.




 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum