​​​​​​​AĞRI VALİSİ VAROL, KORONAVİRÜSÜ YENMENİN EN BÜYÜK SİLAHI AŞI OLMAKTIR.

​​​​​​​Doğubayazıt ilçesinin koronavirüs tablosunun ele alındığı covid-19 değerlendirme toplantısı yapıldı.

​​​​​​​AĞRI VALİSİ VAROL, KORONAVİRÜSÜ YENMENİN EN BÜYÜK SİLAHI AŞI OLMAKTIR.
Editör: Söyler Haber
26 Haziran 2021 - 18:57



AĞRI VALİSİ VAROL, KORONAVİRÜSÜ YENMENİN
EN BÜYÜK SİLAHI AŞI OLMAKTIR.

Doğubayazıt ilçesinin koronavirüs tablosunun ele alındığı covid-19 değerlendirme toplantısı yapıldı.

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, bir dizi program dolayısıyla bulunduğu Doğubayazıt’ta Kaymakamlığı ziyaret etti.

Doğubayazıt Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar ile makamında bir süre görüşen Vali Varol, ilçenin genel durumuna ilişkin bilgi aldı.

Vali Dr. Osman Varol’un başkanlığında, Protokol Üyelerinin katılımıyla, Doğubayazıt ilçesinin Koronavirüs tablosunun ele alındığı Covid-19 Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.


Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Doğubayazıt İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Vali Yrd. Kerem Türker, İl Jan. Kom. Tuğgeneral Mehmet Çimen, İl Emniyet Müd. Nihat Özen, İl Sağlık Müd. Op. Dr. Coşkun Daharlı Doğubayazıt İlçesinde artan Covid-19 salgını ile ilgili toplantıyı Doğubayazıt Kaymakamlığı toplantı salonunda yaptılar.


❝SAĞLIĞIMIZ İÇİN KOLLARI SIVAYALIM
Doğubayazıt’ta kurulan Aşı Çadırını ziyaret eden Vali Dr. Osman Varol, salgını kontrol altına alabilmenin en etkili yolunun aşı olduğunu vurgulayarak, Covid-19 ile mücadelemize güç katan sağlık çalışanlarına kolaylıklar diledi.

Ziyaretleri sırasında Doğubayazıt’ta vatandaşlar ile bir araya gelerek aşı vurulmanın önemini hatırlatıp bir süre sohbet eden Vali Varol, vatandaşlarının talep ve isteklerini büyük bir ilgi ile dinleyerek gerekli yerlere talimatlar verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Doğubayazıt Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Vali Dr. Osman Varol ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Doğubayazıt ilçesi ziyaretlerinde Vali Dr. Osman Varol'a, Vali Yardımcısı Kerem Türker, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mehmet Çimen, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Coşkun Daharlı ile İlçe Protokol Üyeleri eşlik etti.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum