​​​​​​​AĞRI VALİSİ MUSTAFA KOÇ, DOĞUBAYAZIT'TA

​​​​​​​AĞRI VALİSİ MUSTAFA KOÇ, DOĞUBAYAZIT'TA
Editör: Söyler Haber
12 Eylül 2023 - 20:07


AĞRI VALİSİ MUSTAFA KOÇ, DOĞUBAYAZIT’TA

Ağrı Valisi Mustafa Koç, Doğubayazıt İlçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Ağrı Valisi Mustafa Koç, ilçe ziyaretleri kapsamında ikinci kez Doğubayazıt ilçesini ziyaret etti.

Vali Mustafa Koç, İlçe Kaymakamı Murat Ekinci ve ilçe protokolü tarafından kaymakamlık binası önünde karşılandı.

Vali Koç, Doğubayazıt ilçe Kaymakamı Murat Ekinci'den ilçede yürütülen çalışmalar ve bundan sonra yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Esnaf ziyaret
Ağrı Valisi Mustafa Koç, Doğubayazıt Güven caddesine esnaf ziyareti yaptı.

Vali Koç’a Doğubayazıt ilçe kaymakamı Murat Ekinci, Emniyet Müdürü Serkan Demir, İlçe Jan. Böl. Kom. Albay Ahmet Başara, Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve AK Parti Doğubayazıt Belediye Meclis üyesi Sıddık Söyler eşlik etti.

Şehit ailesine ziyaret
Vali Mustafa Koç, Doğubayazıt ilçesinde şehit ailesini ziyaret etti. Şehit Abdulhadi İsmailoğullarI’nın ailesini ziyaret ederek, şehidimizin emaneti olan aileleri ile yakından ilgilenerek sohbet etti. Vali Koç, devletimiz her daima şehit ailelerimizin yanında olduğunu ifade etti.

DTO ziyaret
Vali Mustafa Koç, Kaymakam Murat Ekinci, İlçe Başkanı M. Sena Geçit, Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Can'ı ziyaret etti. DTO Başkanı Cemal Can, ziyaret anısına Vali Koç’a ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün portresini hediye etti.

Okul ziyareti
Vali Koç, Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci ile Ömer Çoktin Fen Lisesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Sınıfları gezerek öğrenciler ile bir araya gelen Vali, onların 2023-2024 eğitim öğretim yıllarını kutlayarak başarılar diledi. Ayrıca, Uluyol Mahallesi'nde bulunan ve %90'ı tamamlanan anaokulunda incelemelerde bulundu.

Gürbulak ziyareti
Vali Mustafa Koç ve heyeti, Doğubayazıt Gürbulak Gümrük Müdürlüğünü ziyaret etti. Gürbulak Gümrük Bölge Müdürü İbrahim Aksoy, gümrük bölgesinde devam eden çalışmalar hakkında Vali Koç’a bilgi sundu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum