AĞRI VALİSİ DR. VAROL, ASKF'Yİ ZİYARET ETTİ

​​​​​​​Vali Varol, Ağrı’ya yeni semt sahaları yapılması için çalışmalar yürüteceklerini söyledi.

AĞRI VALİSİ DR. VAROL, ASKF'Yİ ZİYARET ETTİ
Editör: Söyler Haber
26 Ekim 2022 - 14:24 - Güncelleme: 26 Ekim 2022 - 14:31



AĞRI VALİSİ DR. VAROL, ASKF’Yİ ZİYARET ETTİ

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Ağrı Amatör Spor kulüpleri federasyonunu ziyaret ederek, federasyon çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Varol, Ağrı’ya yeni semt sahaları yapılması için çalışmalar yürüteceklerini söyledi.


(ASKF) Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunu ziyaretinde Başkan Erkan Kösedağ, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din ve ASKF yöneticileri ile bir araya geldi.

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, amatör spor kulüplerinin sorunlarını Başkan Kösedağ’dan dinledi.

Vali Varol” Ağrı sporcu potansiyeli olan bir il. Bu sebeple amatör sporları önemsiyoruz. Çünkü bizim evlatlarımıza spor yaptıran, bizim yetişemediğimiz zamanlarda ortaya çıkan gönüllü birlikler amatör spor kulüpleridir.  Bu yüzden bu camianın sorunlarının çözümü için gerek valiliğimiz gerekse siyasetçilerimiz ile gereken çalışmaları birlikte yürüteceğiz.  İlimizde spor kulüplerinin kurumsallaşması için idari ofislere ihtiyaç var.  Sadece futbol değil, amatörün diğer branşlarında da kulüplerin sorunlarını çözmek için önemli bir çalışma olacak. Bu sorunu çözmek için gerekirse İl Özel İdare kaynaklarından da katkıda bulunacağız “dedi.

Ağrı’da yeni semt sahalarına ihtiyaç olduğunu dile getiren Vali Varol” Ağrı’da artan genç nüfusa paralel olarak spora olan ilgide her geçen gün artıyor. Bu sebeple mevcut spor sahalarımızı arttırarak gençlerimizin hizmetine sunmak istiyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz gerekli arsa tahsis işlemleri ile ilgilenecek. Bizde gerekli bütçe için çalışmaları başlatacağız. Bununla birlikte amatör kulüplerimize spor malzemesi konusunda da karınca kararınca gereken desteği yapacağız “dedi.

Ziyaret sonrasında Ağrı Sentetik Semt sahasında da incelemelerde bulunana Vali Varol, burada bir süre spor yapan çocuklarla sohbet etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum