Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Koltuğunu Çocuklara Devretti. 

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Koltuğunu Çocuklara Devretti. 
Editör: Söyler Haber
22 Nisan 2022 - 22:43


Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Koltuğunu Çocuklara Devretti. 

Vali Dr. Osman Varol, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Şeref Saraçoğlu İlkokulu öğrencisi Rabia Zehra Aydın’a devretti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, öğretmen ve öğrencilerden oluşan bir heyet, Vali Dr. Osman Varol’u makamında ziyaret etti.
Vali Varol, ziyarette makam koltuğunu Şeref Saraçoğlu İlkokulu öğrencisi Rabia Zehra Aydın’a devretti.
Vali Varol, devir sırasında yaptığı konuşmada “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nızı kutluyorum. Sizleri bugün burada ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum.” dedi.
Vali Varol’un makam koltuğunu devrettiği Rabia Zehra Aydın: “Sayın Valim, bu makamı temsil etme mutluluğunu bizlere yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyoruz. Yine arkadaşlarım adına tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor; barış, mutluluk ve neşe dolu günler diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Rabia Zehra Aydın, Valilik Makamına temsili olarak geçmesinin ardından, Ağrı Vali Yardımcısı İbrahim Şenkon, Ağrı İl Emniyet Müdürü Nihat Özen ve Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan’ı telefonla arayarak talimatlar verdi.
Rabia Zehra Aydın, Ağrı Vali Yardımcısı İbrahim Şenkon’a okulun çevre düzenlemesinin yapılması, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen’e okulların çevresinde alınan güvenlik önlemlerinin arttırılması, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan’a ise Şeref Saraçoğlu İlkokuluna kapalı spor salonu yapılması noktasında ilgili kurumlarla iş birliği yapılması talimatlarını vererek talimatlar hususunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi.
Ziyarette bulunan çocuklar ve öğretmenler ile bir süre sohbet ederek çocukların gelecek hedefleri hakkında detaylı bilgi alan Vali Varol, çeşitli hediyeler verdiği çocuklarla günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum