AĞRI VALİSİ DR. OSMAN VAROL DOĞUBAYAZIT'DA

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol Doğubayazıt İlçesine Gelerek Tarihi Yerleri ve İlçe Emniyet Teşkilatında Bir Dizi İncelemeler Gerçekleştirdi.

AĞRI VALİSİ DR. OSMAN VAROL DOĞUBAYAZIT'DA
Editör: Söyler Haber
14 Ocak 2021 - 18:24
AĞRI VALİSİ DR. OSMAN VAROL DOĞUBAYAZIT’DA
 

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol Doğubayazıt İlçesine Gelerek Tarihi Yerleri ve İlçe Emniyet Teşkilatında Bir Dizi İncelemeler Gerçekleştirdi.

DOĞUBAYAZIT İL HÜKÜMET KONAĞI VALİ VAROL’U MİSAFİR ETTİ

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol ve Kaymakam Mehmet Kemal Akpınar, 1926 yılında mahalli ustalar tarafından, Doğubayazıt İl Hükümet Konağı olarak inşa edilen ve yenileme çalışmaları tamamlanarak, tefriş ve donatı faaliyetleri süren 'Tarihi Hükümet Konağında' incelemelerde bulundular.

Doğubayazıt İl Hükümet Konağı olarak inşa edilen ve yenileme faaliyetleri sonrasında müze olarak Ağrı'ya kazandırılması planlanan ‘Tarihi Hükümet Konağında’ inceleme gerçekleştirerek, proje hakkında yetkililerden detaylı bilgi aldı.

Vali Varol; "korunan bu tarihi değerin yenilenerek vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak olmasından büyük bir memnuniyet duyuyorum" dedi.

Vali Varol, Doğubayazıt İlçe Emniyet Müdürlüğü Birimlerini Ziyaret Etti.

Vali Varol, Doğubayazıt İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlere bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Doğubayazıt Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğinde inceleme gerçekleştiren Vali Varol, trafik düzenlemeye ve denetlemeye ilişkin yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Yeri tespit edilmiş el yapımı bombaları etkisiz hale getirmek ve bombalar üzerinde ekspertiz işlemleri gerçekleştirmek amacıyla çalışmalar yürüten Bomba İmha ve İnceleme Merkezinde incelemelerine devam eden Vali Varol, kahraman polislerimize çalışmalarında başarılar diledi.

Ardından Köpek Eğitim Merkezini ziyaret eden Vali Dr. Osman Varol, branşlarına göre farklı sürelerdeki programların ardından idarecisi ile görevine başlayan, suçu hassas burunlarıyla koklayarak bulan ve suçluların yakalanmasında önemli rol oynayan eğitimli köpekler hakkında detaylı bilgi alarak, merkezde incelemelerde bulundu.

Son olarak özel harekat polislerimizin bekleme alanında inceleme gerçekleştiren Vali Varol, mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca çalışan tüm polislerimize kolaylıklar diledi.
 
Vali Varol’dan Doğubayazıt Geri Gönderme Merkezine Ziyaret

Vali Dr. Osman Varol, Doğubayazıt Geri Gönderme Merkezini ziyaret etti.
Kurum personeli tarafından karşılanan Vali Varol, Ağrı İl Göç İdaresi Müdürlüğüne bağlı merkezde incelemelerde bulundu.
 
Haklarında idari gözetim kararı alınarak gözlem altına alınan yabancı misafirlerimizin işlemlerinin yürütüldüğü merkezde inceleme gerçekleştiren Vali Varol; düzenli göç, düzensiz göç, uluslararası koruma, geçici koruma, insan ticaretiyle mücadele ve uyum konularında yürütülen çalışmalara ilişkin yetkililerden detaylı bilgi aldı.

Vali Varol, Doğubayazıt’ta Özel Harekat Polislerinin Konakladığı Alanlarda İncelemelerde Bulundu
Vali Dr. Osman Varol, Doğubayazıt’ta özel harekat polislerinin konakladığı alanlarda incelemelerde bulundu.

Terör eylemlerine müdahale, olağanüstü durumlar ve baskınlar için özel taktik ve silahlar kullanarak terörle mücadele ve emniyeti sağlamada görevli kahraman polisleri tarafından karşılanan Vali Varol, özel harekat polislerinin kullanımına sunulan alanda inceleme gerçekleştirerek yürütülen faaliyetlere ilişkin bilgi aldı.

Vali Varol, Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden büyük bir özveri ile görev yürüten polislerimizin konakladıkları alanların yenilenerek özel harekat polislerimizin konforlu bir şekilde konaklamaları için uygun ortamlara dönüştürüleceğini belirten görev başındaki polislerimizle bir araya gelip bir süre sohbet ederek, muvaffakiyetler diledi.

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’a ziyaretlerinde, Doğubayazıt Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen ve ilçe protokol üyeleri eşlik etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum