AĞRI VALİSİ DR. OSMAN VAROL'A DOĞUBAYAZIT HALKINDA SEVGİ VE MEMNUNİYET

Doğubayazıt’lı hemşerilerimizden pandemi kuralları ile ilgili üst düzey hassasiyet bekliyorum.

AĞRI VALİSİ DR. OSMAN VAROL'A DOĞUBAYAZIT HALKINDA SEVGİ VE MEMNUNİYET
Editör: Söyler Haber
27 Mayıs 2021 - 13:21



AĞRI VALİSİ DR. OSMAN VAROL’A
DOĞUBAYAZIT HALKINDA SEVGİ VE MEMNUNİYET

Doğubayazıt’lı hemşerilerimizden pandemi kuralları ile ilgili üst düzey hassasiyet bekliyorum.


Ağrı Valisi Dr. Osman Varol ve heyeti, Doğubayazıt Büyük Ağrı caddesindeki esnaf ziyaretlerinde vatandaşların büyük sevgisi ve memnuniyetleriyle karşılandı.

Vali Varol, dükkan, dükkan dolaşarak yaptığı esnaf ziyaretinde esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu ve pandemi sürecindi Maske-Mesafe-Temizlik kuralları hakkında alacakları tedbirleri hatırlatarak, vatandaşlarımızın aldıkları bu tedbirler ile inşallah en kısa sürede ülke olarak koronavirüs salgın hastalığını yeneceklerini ifade etti.

Varol, caddede geçen vatandaşların durumları hakkında vatandaşlar ile hasbihal ederken vatandaşlar;Sn. Valim siz her zaman ilçemize gelip bizleri ziyaret ediyorsunuz Allah sizlerden devletimizden razı olsun. Vatandaş olarak herhangi bir sıkıntımız olsa Doğubayazıt’da ilçe kaymakamız Mehmet Kemal Akpınar Ağrı’da da siz Valimiz sıkıntılarımıza çözümler üretiyorsunuz. Doğubayazıt’lı vatandaşlar olarak sizlerden isteklerimiz; biran evvel Doğubayazıt’ın yollarının yapılması, Doğubayazıt İmar Planındaki haksızlıklar, yüksek su parası, PTT önündeki kuyruklar, Doğubayazıt Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Hastanesinde Sıranın verilmemesi konusundaki şikayetleri not olarak alan Vali Varol, bu sorunlarınızla yakinen ilgileneceğimi bilmenizi isterim, Vali Varol, Covid-19 Pandemisi ile ilgili rehberlik edici uyarılarda bulunarak kurallara riayet etmek noktasında Doğubayazıt’lı hemşerilerimizden üst düzey hassasiyet beklediğini ifade etti.

Vali Dr. Osman Varol’a ziyaretlerinde Doğubayazıt Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mehmet Çimen, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, Doğubayazıt İlçe Emniyet Müdürü Barış Akgüç, Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve AK Parti Doğubayazıt Belediye Meclis Üyesi Sıddık Söyler ve İlçe Protokol Üyeleri eşlik etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum