Ağrı Milletvekili Adayı M. Ali Bilgili: "Her şey Türkiye için"

AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı M. Ali Bilgili, Ağrı il ve ilçelerinden seçim çalışmaları için gerçekleştirdiği ziyaret programlarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Ağrı Milletvekili Adayı M. Ali Bilgili: "Her şey Türkiye için"
Editör: Söyler Haber
06 Mayıs 2023 - 15:26 - Güncelleme: 06 Mayıs 2023 - 15:55
 
Ağrı Milletvekili Adayı M. Ali Bilgili: “Her şey Türkiye için”


AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı M. Ali Bilgili, Ağrı il ve ilçelerinden seçim çalışmaları için gerçekleştirdiği ziyaret programlarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı M. Ali Bilgili, seçim çalışmaları için gerçekleştirdiği ziyaret programlarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

M. Ali Bilgili, bugün ilk olarak Doğubayazıt Gürbulak Gümrük Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

M. Ali Bilgili, Gürbulak Gümrüğünden İran’a yapılan giriş çıkışlarda günübirlikçilerin yaşadığı sıkıntıları yerinden izledi.

Bilgili, daha önce Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü ile yaptığı görüşmeler sonucundan “pasaport kulübelerinden yaşanan sıkıntılar” giderildiğini yerinde görmek için AK Parti ilçe teşkilatı ile beraber Gürbulak sınır kapısına gitti.


Milletvekili Adayı M. Ali Bilgili ve AK Parti ilçe teşkilatı, Doğubayazıt Gürbulak Gümrük Bölge Müdürü İbrahim Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Yapılan görüşmede “gümrükte ithalat-ihracat yapan iş inşaları ve günübirlikçi vatandaşların yaşadıkları sorunlar” dile getirildi. Bu sorunların biran evvel yasal çerçevede düzetilmesi için çalışmalar yapılacağına dair sözbirliğine varıldı.

AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı M. Ali Bilgili ve AK Parti İlçe Teşkilatı Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcısı Bahri Yalçınöz'ü makamında ziyaret etti.


AK Parti Doğubayazıt ilçe teşkilatı AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı M. Ali Bilgili ile beraber bugüne kadar 53 köyü ziyaret etti. Köylerdeki sorunlar konunun yetkililerleriyle yapılan görüşmeler sonucundan, sorunlara yerinde çözümler üretilmiştir.

Daha sonra Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Oda Başkanı Cemal Can ve Yönetim kurulu üyeleri, Doğubayazıt Gazetesi sahibi Nezir Çelik, Narinkale Gazetesi sahibi Erhan Baydar, makamlarında ziyaret edildi.

Narinkale Gazetesi sahibi Erhan Baydar, AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı M. Ali Bilgili’ ye ziyaret anısına yağlı boya yapımı bir İshakpaşa Sarayı fotoğrafı hediye etti.

Yapılan ziyaretlerde: AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı M. Ali Bilgili’ ye AK Parti İlçe Başkanı M. Sena Geçit, AK Parti Doğubayazıt Belediye Meclis Üyesi Sıddık Söyler, İl Meclis Üyesi Mehmet Ertuğrul, İlçe Başkan yardımcıları Salih Eryılmaz, Murat Salman, Zekiye Sultan, Hüseyin Anaç ve Ali Çaçanoğlu eşlik etti.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum