AĞRI İL VE İLÇELERİNDE TAM KAPANMA SÜRECİNDE PAZAR YERLERİ DENETLENDİ

İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelge kapsamında Valilik koordinesinde alınan tedbirler çerçevesinde Ağrı İl ve İlçelerinde Pazar yerlerinin denetimleri yapıldı.

AĞRI İL VE İLÇELERİNDE TAM KAPANMA SÜRECİNDE PAZAR YERLERİ DENETLENDİ
Editör: Söyler Haber
10 Mayıs 2021 - 12:44



AĞRI İL VE İLÇELERİNDE TAM KAPANMA SÜRECİNDE
PAZAR YERLERİ DENETLENDİ


AĞRI
Vali Dr. Osman Varol, İl Protokol Üyeleri ile birlikte, "Pazar Yerleri Genelgesi" kapsamındaki denetimler gerçekleştirdi.

Vali Dr. Osman Varol ve İl Protokol Üyeleri, "Pazar Yerleri Genelgesi" kapsamında Fevzi Çakmak Semt Pazarında Koronavirüs denetimi gerçekleştirerek pazar esnafına hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelge kapsamında Valilik koordinesinde alınan tedbirlere çerçevesinde Ağrı İl ve İlçelerinde p
azar yerlerininin denetimleri gerçeleştirildi.

Vatandaşlara güvenle hizmet sunduğunu vurgulayan Vali Varol, hemşerilerimizin de kurallara riayet ederek mücadelemize güç kattıklarını belirtti.



DOĞUBAYAZIT
Doğubayazıt ilçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar'ın katılımıyla, #TamKapanma sürecinde Doğubayazıt ilçesinde açılan pazar yerinde alınan Koronavirüs tedbirleri denetlendi.
Kaymakam Akpınar denetimler esnasında vatandaşlar ile hasbihal ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

PATNOS
Patnos İlçe Kaymakam Mustafa Maslak ve İlçe Protokol Üyelerin katılımıyla #TamKapanma döneminde sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olan işletmelerde Koronavirüs denetimi gerçekleştirildi.

TUTAK
Tutak İlçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan ve İlçe Protokol Üyelerin katılımıyla #TamKapanma sürecinde ilçede açılan pazar yerinde alınan Koronavirüs tedbirleri denetlendi.

ELEŞKİRT
Eleşkirt İlçe Kaymakamı Mustafa Duruk ve İlçe Protokol Üyelerin katılımıyla #TamKapanma sürecinde ilçede açılan pazar yerinde Koronavirüs tedbirleri denetlendi.


TAŞLIÇAY
Taşlıçay İlçesinde  #TamKapanma döneminde sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında Koronavirüs denetimi gerçekleştirildi.

DİYADİN
Diyadin İlçesinde #TamKapanma döneminde sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında Koronavirüs denetimi gerçekleştirildi.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum