AĞRI İL VE İLÇELERİNDE "SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN" KAMPANYASI ÇERÇEVESİNDE DENETİMLER YAPILDI   

"SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN” KAMPANYASI ÇERÇEVESİNDE AĞRI İL VE İLÇELERİNDE DENETİMLER YAPILDI         

AĞRI İL VE İLÇELERİNDE "SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN" KAMPANYASI ÇERÇEVESİNDE DENETİMLER YAPILDI   
Editör: Söyler Haber
23 Eylül 2020 - 19:36 - Güncelleme: 23 Eylül 2020 - 23:56
AĞRI İL VE İLÇELERİNDE “SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN” KAMPANYASI ÇERÇEVESİNDE DENETİMLER YAPILDI         
AĞRI
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, il protokol ilçe protokol üyeleri ile birlikte, SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN parolasıyla, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve Koronavirüs ile mücadeleyi güçlendirmek amacıyla, toplu yaşam alanlarında denetimler gerçekleştirildi.
DOĞUBAYAZIT
Doğubayazıt İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar ve beraberindeki heyet,  Koronavirüs (Kovid-19) denetim ekibiyle beraber Doğubayazıt AVM'de gerçekleştirilen “maske, sosyal mesafe ve hijyen” denetimlerine katıldılar.
HAMUR
Hamur Kaymakamı Kerem Türker ve ilçe protokol üyeleri, ilçede bulunan toplu yaşam alanlarında Koronavirüs tedbirlerini denetlediler.
PATNOS
Patnos Kaymakamı Selçuk Haskırış ve ilçe protokol üyeleri, ilçede bulunan toplu yaşam alanlarında Koronavirüs tedbirlerini denetlediler
TAŞLIÇAY
Taşlıçay Kaymakamı Murtaza Ersöz ve ilçe protokol üyeleri, ilçede bulunan toplu yaşam alanlarında Koronavirüs tedbirlerini denetlediler
ELEŞKİRT
Eleşkirt Kaymakam Mustafa Duruk ve ilçe protokol üyeleri, ilçede bulunan toplu yaşam alanlarında Koronavirüs tedbirlerini denetlediler
TUTAK
Tutak Kaymakamı Ahmet Karaaslan ve ilçe protokol üyeleri, ilçede bulunan toplu yaşam alanlarında Koronavirüs tedbirlerini denetlediler.
DİYADİN
Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ramazan Cankaloğlu ve ilçe protokol üyeleri, ilçede bulunan toplu yaşam alanlarında Koronavirüs tedbirlerini denetlediler.
Mücadeleyi ancak hep birlikte yürütürsek başarabiliriz.
Maske
Sosyal Mesafe
Temizlik
Kurallarına uymayı ihmal etmeyelim.

 SÖYLER HABER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum