AĞRI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TEKİN'İN ÇALIŞMALARI VE ZİYARETLERİ

 AĞRI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TEKİN'İN ÇALIŞMALARI VE ZİYARETLERİ
Editör: Söyler Haber
29 Haziran 2021 - 23:08 - Güncelleme: 29 Haziran 2021 - 23:11



AĞRI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TEKİN’İN ÇALIŞMALARI VE ZİYARETLERİ

Gazeteci Erat Kocaoğlan’dan Milli Eğitim Müdürü Tekin’e ziyaret
 
Gazeteci Erat Kocaoğlan, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin’i ziyaret ederek, kendisi adına imzalı Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Anabilim Dalı Öğretim üyesi Ayşe Odman Boztosun’un“Anayasa Candır” kitabını hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, kendisi adına Ayşe Odman Boztosun tarafından imzalı olarak gönderilen “Anayasa Candır” kitabı için teşekkür etti. Anayasa hukuku alanında yazılmış ilk roman olma özelliği taşıyan “Anayasa Candır” kitabı, başta hukuk öğrencileri, hukuka ilgi duyan herkese ve özellikle çocukların anayasa ve devlet ile ilgili sorularına cevap vermesi açısından önemli olduğuna dikkat çeken Kocaoğlan, kendisini kabul eden İl Milli Eğitim Müdürü Tekin’e teşekkür etti. Erat Kocaoğlan ile bir süre görüşen Tekin, “Anayasa Candır” kitabını okura kazandıran Ayşe Odman Boztosun’ateşekkür etti.


Ağrı’da eTwinning ödül töreni
 
Ağrı’daki okullarda yürütülen eTwinning proje çalışmaları kapsamında ödül töreni düzenlendi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, Milli Eğitim Şube Müdürü Selahattin Bilgiç, eTwinning Projesi İl Koordinatörü Sevgi Avcı, okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı.

Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, eTwinning projelerinde başarılı  çalışmalarından dolayı okul yönetici ve öğretmenlerini tebrik ederek teşekkür etti.

 eTwinning kapsamında okullarda çok önemli projelerin yürütüldüğünü belirten İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, “İlimizden 3 Avrupa Kalite Etiketi ve 3 Avrupa Kalite Okul Levhası, 11 Ulusal Kalite Etiketi ve 5 Ulusal Kalite Okul Levhası ile 1 eTwinning Scholl Sertifikası alındı”dedi. İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, konuşmasının ardından eTwinning Scholl Sertifikası, eTwinning Okul Levhası, Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi alan öğretmen ve okul yöneticilerine belge ve ödüllerini verdi.

Ağrı Vali Yardımcısı Baycar’dan Milli Eğitim Müdürü Tekin’e ziyaret
 
Ağrı Vali Yardımcısı Ahmet Vezir Baycar, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin’i makamında ziyaret etti.

Vali Yardımcısı Ahmet Vezir Baycar, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin tarafından karşılandı.

Makamda İl Milli Eğitim Müdürü Tekin ile bir süre görüşen Vali Yardımcısı Baycar, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, Vali Yardımcısı Baycar’a ziyaret anısına hediye verdi.

Ziyaretten dolayı Vali Yardımcısı Baycar’a teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, daha sonra konuğunu yolcu etti.


Ağrı’da “1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor” etkinliği ödülleri verildi
 
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" kapsamında “1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor” etkinliğinin meslek liselerindeki öğrencilere yönelik resim ve müzik alanlarında düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, proje kapsamında 81 ildeki öğrencilerin resim ve müzik çalışmaları sonucunda gerçekleştirilen yarışmada, dereceye giren öğrenciler için düzenlenen ödül töreninde öğrencilerle çevrim içi bir araya geldi.

Bakan Selçuk’un konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Edip Erdoğan, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Özmüş, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Yarışmada, müzik alanında Merkez Öğretmen Nurgül Gelturan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci Rehşan Levent birinci, Ağrı Semerkant Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Mizgin Karaduman ikinci ve Doğubayazıt Şehit Polis Fethi Sekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Dilan Çelik üçüncü olurken, resim alanında Doğubayazıt Muhammed Celali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Rojin Yaşmin birinci, Doğubayazıt Muhammed Celali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi İlknur Sarıhan ikinci ve Doğubayazıt Şehit Polis Fethi Sekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Şeval Salman üçüncülüğü elde etti.

Öğrencileri tek tek tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, öğrencilere ödüllerini verdi. İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, ayrıca projeye ev sahipliği yapan Merkez Erol Parlak Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenlerinden Fırat Aydın, Cenap Erim ile öğrencilerinden Yusuf İslam Teymur, Faruk Aladağ, Mehmet Nuri İlhan, Urfan Altun ve Oğuzhan Baysoy’a katkılarından dolayı teşekkür etti.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum