AĞRI İL M.E. MÜDÜRÜ M. FARUK TEKİN'İN ZİYARET VE ÇALIŞMALARI

AĞRI İL M.E. MÜDÜRÜ M. FARUK TEKİN'İN ZİYARET VE ÇALIŞMALARI
Editör: Söyler Haber
06 Mart 2021 - 15:43



AĞRI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ M. FARUK TEKİN’İN ZİYARET VE ÇALIŞMALARI

Diyadin Kaymakamı Balcı’dan Milli Eğitim Müdürü Tekin’e iade-i ziyaret
 
Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Alper Balcı, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin'e iade-i ziyarette bulundu.


Eskişehir'de Vali Yardımcısı iken İçişleri Bakanlığı tarafından Diyadin Kaymakamı olarak görevlendirilen Alper Balcı, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin’e iade-i ziyarette bulunarak bir süre görüştü.  

Ziyaretten dolayı Balcı’ya teşekkür eden Tekin, Balcı’ya yeni görevinde başarılar temennisinde bulundu. 

Misafirperverliğinden dolayı Tekin’e teşekkür eden Balcı, kanyonu, kaplıcaları ve Meya mağaralarının Diyadin için çok önemli bir turizm potansiyeli olduğunu belirtti. 

Balcı, yapılacak çalışmalarla Diyadin'in kısa sürede turizm kenti haline getirilebileceğine inandıklarını dile getirdi.

Balcı ve Tekin, ziyarette ilçedeki eğitim hakkında görüş alışverişinde bulunarak, bir süre sohbet etti.


Ağrı Emniyet Müdürü Özen’den, Milli Eğitim Müdürü Tekin’e ziyaret
 
Ağrı İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin’i makamında ziyaret etti.


Ağrı İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Duran ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, yürütülen projeler hakkında İl Emniyet Müdürü Özen’e bilgiler verdi.  Ziyaretten dolayı İl Emniyet Müdürü Özen’e teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, misafirlerine KodlAğrı projesi formasını hediye etti.

Misafirleri ile bir süre sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, polis teşkilatının hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan, mesai gözetmeksizin, halkın can ve mal güvenliğini sağlayarak, kanunların kendilerine verdiği yetki ve görev kapsamında kutsal bir görevi yerine getirdiğini belirtti.

Misafir perverliğinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Tekin’e teşekkür eden İl Emniyet Müdürü Özen ise, Ağrı’nın huzurlu bir kent olduğunu, halkın huzuru için çalışmalara devam edeceklerini söyledi.


Ağrı Milli Eğitim Müdürü Tekin'den Yeşilay Ağrı Şubesine teşekkür plaketi

 Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, eğitime desteklerinden dolayı Yeşilay Ağrı Şube Başkanı Cihangir Aslan’a ve ekibine teşekkür plaketi verdi.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, Yeşilay Ağrı Şube Başkanı Cihangir Aslan ve beraberindeki heyeti makamında kabul ederek bir süre sohbet etti.

Ziyarette, eğitime desteklerinden dolayı Yeşilay Ağrı Şube Başkanı Cihangir Aslan, Yeşilay Ağrı Şube Başkan Yardımcısı Fatih Eldem, Yeşilay gönülleri Nefise Levent ve Hamit Aslan’a plaket veren İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, “Eğitime destek ve katkılarından dolayı başta Yeşilay Ağrı Şube Başkanı Cihangir Aslan’a ve ekibine teşekkür ederim" dedi.

Yeşilay Ağrı Şube Başkanı Aslan ise, plaketten dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Tekin'e teşekkür etti. Misafirleri ile bir süre görüşen İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, daha sonra misafirlerini yolcu etti.


Ağrı Milli Eğitim Müdürü Tekin, Patnos ilçesindeki okullarda incelemelerde bulundu
 
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, Patnos ilçesini ziyaret ederek okullarda incelemelerde bulundu.


Patnos İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Taşdemir tarafından karşılanan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, Selahaddin Eyyubi Fen Lisesi ile Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde incelemelerde bulundu. Okullarda yürütülen çalışmalar hakkında okul yöneticilerinden bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, sınıfları gezerek öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Öğretmenlerle de bir araya gelerek istek ve taleplerini dinleyen İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, “Çocuklarımızın; hızla değişen dünyaya ayak uydurabilecek, bilgi ve donanıma sahip olmaları, dinamik ve açık fikirli aynı zamanda ahlaki ve kültürel yönden gelişmiş, okuyan, düşünen ve öğrendiklerini ülkesi, milleti ve kendisi yararına rahatça uygulayabilen bireyler olarak yetiştirilmesi, ülkemizin ve milletimizin aydınlık geleceği için hayati derecede önemlidir” dedi.

Daha sonra okul pansiyonlarında incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, yeni okul yapılması planlanan arsaları inceledi.


Ağrı Milli Eğitim Müdürü Tekin’e teşekkür ziyareti  
 
Ağrı Mehmet Şerafettin Yaltkaya İlkokulu Müdürü Kenan Aydın, sınıf öğretmeni Hacer Karakoyunlu ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin’i makamında ziyaret ederek dil sokağı ile müzik sınıfının oluşturmasına verdiği katkılardan dolayı öğretmen ve öğrenci velileri adına teşekkür plaketi takdim etti.


İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, Mehmet Şerafettin Yaltkaya İlkokulu Müdürü Kenan Aydın ve sınıf öğretmeni Hacer Karakoyunlu’yu makamında kabul ederek bir süre sohbet etti.

Okul müdürü Kenan Aydın, okulda görev yapan idareci ve öğretmenler tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan "Dil Sokağı" projesi kapsamında okul koridorunun duvarlarının yabancı dil görselleri ile donatıldığı dil sokağı ve hayırseverler ile yine aynı okul idareci ve öğretmenlerinin destekleriyle müzik sınıfı oluşturarak müzik aletleriyle donatılmasından dolayı verdiği katkılardan dolayı öğretmen ve öğrenci velileri adına İl Milli Eğitim Müdürü Tekin’e plaket takdim etti.

Ziyaret ve plaketten dolayı okul idareci, öğretmen ve velilere teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, meslektaşları ile bir süre sohbet etmesinin ardından misafirleri yolcu etti. 


Ağrı'da "Sınav Kaygısı ve Motivasyon" konulu konferans düzenlendi

 Eğitimci yazar Hüseyin Aslantürk, e-konferans sistemiyle  "Sınav Kaygısı ve Motivasyon" konulu konferansta Ağrılı öğrenciler ile bir araya geldi. 

Konferans, Merkez Cemil Meriç Ortaokulu Müzik Öğretmeni Beyza Yerli moderatörlüğünde il genelindeki 8. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlendi. 

Öğrencilere sınav kaygısı, motivasyon, verimli çalışma metodları konularında bilgi ve deneyimlerini aktaran Eğitimci yazar Aslantürk, programın geri kalan bölümünde ise  soru-cevap  kısmında öğrencilerimizin sorularını yanıtladı. 

Konferansın çok keyifli geçtiğini dile getiren Eğitimci yazar Aslantürk, öğrencilere başarı dileklerini iletip, öğretmenlere alkışlar göndererek programı bitirdi.


Ağrı Milli Eğitim Müdürü Tekin, dil sokağı ile müzik sınıfının açılışını gerçekleştirdi

 Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, Mehmet Şerafettin Yaltkaya İlkokulunda görev yapan idareci ve öğretmenler tarafından oluşturulan dil sokağı ve müzik sınıfının açılışını gerçekleştirdi.

Mehmet Şerafettin Yaltkaya İlkokulunda görev yapan idareci ve öğretmenler tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan "Dil Sokağı" projesi kapsamında okul koridorunun duvarlarının yabancı dil görselleri ile donatıldığı dil sokağı ve hayırseverler ile yine aynı okul idareci ve öğretmenlerinin destekleriyle oluşturulan  müzik sınıfının açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Dil sokağı ve müzik sınıfını gezen ve  okul müdürü Kenan Aydın’dan bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, emeği geçen idareci ve öğretmenlere teşekkür etti.

Daha sonra öğretmenlerle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, öğretmenlerle bir süre sohbet edip istek ve taleplerini dinledi. 



Ağrı'da "Ağrı STEM'le Öğreniyor" projesi hayata geçirildi
 
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin,  "Ağrı STEM'le Öğreniyor" projesi kapsamında  sınıf öğretmenlerine yönelik gerçekleştirilen 6 günlük STEM uygulamaları eğitimine katılan öğretmenlere belgelerini verdi.


Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından SERKA 2020 teknik destek programına sunulan ve destek almaya hak kazanan projelerden biri olan "Ağrı STEM'le Öğreniyor" projesi kapsamında Ocak ayı içerisinde 80 sınıf öğretmenine, 64 saat STEM uygulamaları eğitimi verildi.

Eğitimi tamamlayan öğretmenlere yönelik İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen belge dağıtım törenine İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, Milli Eğitim Şube Müdürü Selahattin Bilgiç, Proje Koordinatörü Zülfinaz Şahin, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Öğretmenleri tek tek tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, öğretmenlere katılım belgelerini takdim etti.

Anadolu Ölümsüz Kahramanlar Federasyonu Genel Başkanı Çelebi’den, Ağrı Milli Eğitim Müdürü Tekin’e ziyaret


 Anadolu Ölümsüz Kahramanlar Federasyonu Genel Başkanı Orhan Çelebi, şehit aileleri ile birlikte Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin’i makamında ziyaret etti.
Anadolu Ölümsüz Kahramanlar Federasyonu Genel Başkanı Orhan Çelebi, şehit aileleri ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Konukları ile bir süre sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, konuklarına yürütülen proje ve çalışmaları anlattı. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren

 İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, “Vatanın bölünmez bütünlüğü milletin huzur ve güveni için canlarını feda eden şehitlerimizin aileleri bizlere emanettir. Gönül kapılarımız sizler için sonuna kadar açıktır.

Üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız. Aziz milletimiz sizlerin hizmetini daima minnetle anacaktır” dedi.

Konukseverliğinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Tekin’e teşekkür eden ve plaket takdim eden Anadolu Ölümsüz Kahramanlar Federasyonu Genel Başkanı Çelebi, “Şehit ve gazi aileleri ile yakınlarına gösterdiğiniz yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
















 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum