AĞRI İL KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

AĞRI İL KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI
Editör: Söyler Haber
27 Mayıs 2022 - 19:37 - Güncelleme: 27 Mayıs 2022 - 19:51



AĞRI İL KOORDİNASYON TOPLANTISI
ÇOŞKULU GEÇTİ.

AK Parti Ağrı İl Başkanlığı İl koordinasyon toplantısını yaptı.

AK Parti Ağrı İl koordinasyon toplantısına İl ve İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İl Meclis üyeleri, Teşkilat ana kademe üyeleri katılım sağladılar.

AK Parti Ağrı İl koordinasyon toplantısına; il Başkanı Av. Halil Özyolcu, Ağrı İl Belediye Başkanı Savcı Sayan, İl Kadın Kolları Başkanı Zeynep Eldem, İl Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk ve ilçe Belediye Başkanları. İl ve ilçe Teşkilatının yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

AK Parti ailesinin yoğun katılımıyla yapılan toplantıda, açılış konuşmasını İl Başkanı Av. Halil Özyolcu yaptı. Ağrı İl ve İlçelerdeki sorunlar masaya yatırıldı.

Başkan Özyolcu, yaptığı konuşmasında; “2023 seçiminde AK Parti yine iktidar olacağını ve Cumhurbaşkanlığı seçimini Sayın Recep Tayyip Erdoğan, kazanacaktır. Vatandaşlarımıza Ağrı il ve ilçelerinde yapılan hizmetlerin doğru anlatılması gerekmektedir. Ağrı iline bugüne kadar en büyük yardımlar ve hizmetler AK Parti döneminde gelmiştir. Tekstil Kentte 3 bin vatandaşımız çalışmaktadır. Bu yıl yapılacak çalışmalar ile İl ve İlçelerimizde Tekstil Kentte en az 10 bin kişi iş sahibi olacaktır”.

Ağrı ilindeki Belediye çalışmaları hakkında İl Belediye Başkanı Savcı Sayan, bilgiler sundu.

Başkan Sayan yaptığı konuşmasında; “2019 yılında yapılan yerel seçimlerden bugüne kadar Ağrı halkına ne söz verdiysek bir bir yerine getiriyoruz. En ucuz ulaşım bizde, en ucuz ekmek bizde, bu yıl itibariyle 280 km yolumuzun asfalt işlemleri bitecektir. Ağrı’da asfaltsız hiçbir mahalle, cadde ve sokak kalmayacak. Bölgenin en büyük asfalt planetini yaptık. Murat Nehir’i Projesi, Ahırlar Projesi, Adliye Sarayı, Emniyet Binası yapılacaktır. Ağrı millet bahçesini bitirdik. Ağrı Balı ve Ağrı Etini Türkiye’nin her yerine satacağız”.

Ağrı İlçelerindeki Belediye sorunlarını İlçe Belediye Başkanları dile getirdi.

Doğubayazıt’ta toplantıya katılan İlçe Başkanı Mehmet Sena Geçit, İlçe Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanı Sıddık Söyler, İl Meclis Üyesi Mehmet Ertuğrul, Kadın Kolları Başkanı Afife Gül ve Gençlik Kolları Başkanı Can Ozan Kaya, katıldı.

Doğubayazıt İlçesindeki sorunları AK Parti Doğubayazıt Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanı Sıddık Söyler, dile getirdi.

Sıddık Söyler, yaptığı konuşmasında; “AK Parti Belediye Meclis üyesi olarak Doğubayazıt Belediye Meclisinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Doğubayazıt Belediye Başkanı ilçemizde yapılan hizmetleri kendisine mal etmektedir. AK Partili Belediye Meclis üyeleri olarak Doğubayazıt halkının yararına olan her karara İlçe Başkanımız Mehmet Sena Geçit, ile beraber aldığımız kararlar çerçevesinde evet oyu vermekteyiz. Zararlı olan kararlarda ret oyu vermekteyiz. Bizlerde meclisteki çalışmalarımızı çarşıda, mahallede halkımıza aktarmaktayız ve basın yolu ile halkımızı bilgilendirmekteyiz”.  

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum