​​​​​​​AĞRI GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ İSMAİL ÇALGAN'IN YENİ YIL MESAJI

​​​​​​​AĞRI GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ İSMAİL ÇALGAN'IN YENİ YIL MESAJI
Editör: Söyler Haber
31 Aralık 2021 - 17:35



AĞRI GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ
İSMAİL ÇALGAN’IN YENİ YIL MESAJI

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan, yeni yıl münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan, yayımladığı yeni yıl mesajında; yaşadığı topluma, insanlığa değer katan, özgüveni yüksek, sorumluluk sahibi bir gençlik yetiştirmek hedefiyle yürüttüğümüz çalışmalarımıza, yeni yılda da aynı heyecanla devam edeceğiz.
Çalgan, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Geride bırakılan 2021 yılının, Ağrı’da tüm branşlarda sportif faaliyetlerin, müsabakaların ve yarışmaların yanı sıra yeni yapılan tesislerle birlikte önemli başarıların elde edildiği bir yıl olduğunu ifade etti.
İl Müdürlüğü olarak, 2021’i yoğun bir şekilde çalışarak geride bırakırken, 2022 yılı için planladığımız yeni yatırım projeleri ile sportif ve sosyal projelerin kararlılıkla hayata geçirilmesi ve vatandaşlarımızın kullanımına sunulması için azami gayret gösterip, Ağrımızı sportif açıdan daha ileriye götürerek, halkımıza daha çok imkânlar sunabilmenin gayreti içinde olacağız.
Gençlik ve Spor Bakanlığımız, 2021 yılında Ağrı’da 22 Milyon 649 bin liralık yatırıma imza attı. Kıymetli gençlerimiz ve sporcularımız için yatırımlarımız 2022 yılında da devam edecektir.
Yeni yılda ülkemizin kalkınmada daha ileri gitmesi, refah ve huzur ortamının devam etmesi en büyük temennimizdir. Ağrı Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak yeni yılda ilimiz adına ortaya koyduğumuz hedefleri gerçekleştirebilmenin, gençlerimize daha fazla sosyal, kültürel ve spor faaliyet imkânları sunabilmenin gayreti içerisinde olacağız. 2022 yılının sporda başarılarla dolu güzel bir yıl olacağına inanıyor, bu vesileyle ülke sporunun gelişmesinde katkı sağlayan ; antrenör, sporcu, hakem, teknik adam ve yöneticilerimizin, basın mensuplarımızın, kısacası tüm spor câmiamızın, bütün milletimizin ve dünya insanlığının yeni yılını en samimi duygularla kutlar, 2022 yılının milletimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, sağlık, huzur ve bereket getirmesini diler, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum