Ağrı'da Yoğun Bakım Yatak Kapasitesi Arttırıldı!

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi'nin yoğun girişimleri sonucunda, Sağlık Bakanlığı tarafından Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesine hasta ihtiyacının karşılanması amacıyla yoğun bakım ünitesi yatak kapasitesini arttırıldı.

Ağrı'da Yoğun Bakım Yatak Kapasitesi Arttırıldı!
Editör: Söyler Haber
18 Eylül 2020 - 22:22
Ağrı’da Yoğun Bakım Yatak Kapasitesi Arttırıldı!

Ağrı’da son aylarda artışa geçen korona virüs vakaları yüzünden ihtiyaç haline gelen yoğun bakım ünitesi, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi'nin yoğun girişimleri sonucunda, Sağlık Bakanlığı tarafından
Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesine hasta ihtiyacının karşılanması amacıyla yoğun bakım ünitesi yatak kapasitesini arttırıldı.

Böylece yoğun bakım ünitesinde 23 olan yatak sayısı 33’e yükseldi.

Ağrı’da son aylarda artışa geçen korona virüs vakaları yüzünden ihtiyaç haline gelen yoğun bakım ünitesi, Sağlık Bakanlığı tarafından temin edildi.

23 olan yoğun bakım ünitesinde yatak sayısı, korona virüs vakalarının artması birlikte hasta tedavisinde yetersiz kaldığı bilinmekteydi.
Yoğun bakım ünitesi yatak kapasitesinin arttırılması gerektiğini belirten yetkililere, Sağlık Bakanlığı duyarsız kalmayarak, talebi ivedilikle karşıladı.

Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yatak kapasitesi 33’e çıkarıldı.
Ülke genelinde hasta sayısının arttığını belirten Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ‘Aktif hasta sayımız da ağır hasta sayımız da artmaya devam ediyor.

Kayıplarımız can yakmaya devam ediyor. İyileşenlerimizin sayısı kayıplarımızın sayısını ancak tedbirle geçebilir. Mücadelede güç birliği yaparsak virüsü yenebiliriz. ‘ ifadelerini kullandı.

Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi yatak kapasitesinin arttırılması ile ilgili paylaşımda bulunan AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi ise lütfen tedbirlere eksiksiz uyalım diyerek, ‘Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanemizde Yoğun Bakım Yatak sayımıza koronavirüs hastaları için Ek 10 adet daha yoğun bakım yatağı ekleyerek, koronavirüslü hastalarımız için Yoğun Bakım Yatak sayımızı 33’e çıkardık.Lütfen tedbirlere eksiksiz uyalım...’ paylaşımında bulundu.
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum