AĞRI'DA YERLİ ÜRETİMDE KADININ EMEĞİ

AĞRI'DA YERLİ ÜRETİMDE KADININ EMEĞİ
Editör: Söyler Haber
18 Aralık 2021 - 13:14
 


AĞRI’DA YERLİ ÜRETİMDE KADININ EMEĞİ

Yerli Malı haftası dolayısıyla AK Parti Kadın Kolları tarafından Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftasında 81 ilde stantlar kurarak, el emeği ürünlerini ve ev yapımı yöresel lezzetleri sergileniyor.

Ağrı’da Kültür Merkezinde düzenlenen Yerli Malı Haftası etkinlikleri büyük ilgi gördü.

Programa Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu, Ağrı Belediye Başkan Vekili, AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri Yıldız, AK Parti Ağrı Kadın Kolları Başkanı Zeynep Eldem ve çok sayıda kadın girişimciler katılım sağladılar.

Kadınlar emekleriyle yerli üretime değer katıyor. Programına Ağrı Belediyesi Aile destek merkezi ve Aile Destek Merkezlerinde mesleki ve kişisel yönden gelişimlerine destek olunan kursiyer ve Ağrılı kadınlar tarafından üretilen ürünlerini sergilendiler.

Kadınlar tarafında üretilen el emeği göz nuru eserleri ve Sıfır Atık projesi kapsamında yapılan çalışmaları büyük bir ilgi ile inceleyen Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, bu topraklarda bizim insanlarımız tarafından üretilen her ürünün soframıza bereket, geleceğimize güç verdiğini belirtti.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum