AĞRI'DA TGA İŞBİRLİĞİ İLE AĞRI TANITIM TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Ağrı’da Türkiye (TGA) Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Ağrı Tanıtım Toplantısı Düzenledi. Ağrı Valisi Dr. Osman Varol'un başkanlığında, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Ağrı Tanıtım Toplantısı düzenlendi.

AĞRI'DA TGA İŞBİRLİĞİ İLE AĞRI TANITIM TOPLANTISI DÜZENLENDİ
Editör: Söyler Haber
12 Ocak 2021 - 14:13
AĞRI’DA TGA İŞBİRLİĞİ İLE AĞRI TANITIM TOPLANTISI DÜZENLENDİ
Ağrı’da Türkiye (TGA) Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Ağrı Tanıtım Toplantısı Düzenledi.
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol'un başkanlığında, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Ağrı Tanıtım Toplantısı düzenlendi.

Ağrı Valiliği ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) işbirliği ile iller ve destinasyonların tanıtım çalışması kapsamında; somut ve somut olmayan doğal, kültürel, biyolojik ve insan ürünü miraslarımızın geliştirilmesi ve tanıtılması, kısa, orta ve uzun vadeli iletişim/pazarlama çalışmalarıyla turizm kapasitesi ve turizm yatırımlarının ilimiz ve ülke ekonomisindeki payı ve hizmet kalitesinin arttırılması amacıyla düzenlenen toplantı Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıda Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) Genel Müdür Yardımcısı Umut Kutlu tarafından sunum yapılarak, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının faaliyetleri, illerin turizm potansiyelinin dünyaya aktarılması için destinasyonlarının sahip olduğu yaşam tarzı ve sunduğu deneyimi seyahat edenlere aktarımına olanak sağlayan GoTurkey platformu hakkında bilgi verildi.

Kurum müdürlerince yapılan sunumlarla Ağrı ilinin turizm potansiyeli değerlendirilerek, yapılan kültür ve turizm faaliyetlerinin ele alındığı toplantıda konuşan Vali Varol,” Serhat Kenti Ağrı’mızın iç ve dış turizm pazarında bir marka ve cazibe merkezi haline gelmesi amacıyla çalışmaların sürdüğünü belirterek, ‘Osmanlı'nın doğudaki kapısı, Urartu Medeniyetinin ev sahibi, doğal zenginlikleri ve dünyaca bilinen değerleri ile Ağrı’mızın sağlık, inanç ve spor turizmdeki potansiyelini biliyor, ‘Potansiyelini Keşfet Ağrı’ parolasıyla ilimizi hak ettiği noktaya ulaştırmak için işbirliği içerisinde yoğun bir biçimde çalışıyor, ilimizi turizmde ayağa kaldıracağımıza inanıyoruz.” dedi.

Toplantıya Ağrı Valisi Dr. Osman Varol'un yanı sıra, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Vali Yardımcıları, Doğubayazıt ilçe kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar ve İlçe Kaymakamları, Doğubayazıt Bağımsız Belediye Başkanı Yıldız Acar ve İlçe Belediye Başkanları, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) Genel Müdür Yardımcısı Umut Kutlu ve beraberindekiler, kurum ve kuruluş müdürleri, ilgili sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve turizm sektörü acente temsilcileri katıldı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum