Ağrı'da Eğitimde İyi Örnekler Projesi'ne ödül

Ağrı'da Eğitimde İyi Örnekler Projesi'ne ödül
Editör: Söyler Haber
22 Kasım 2023 - 17:33


Ağrı’da Eğitimde İyi Örnekler Projesi’ne ödül

Ağrı Valiliği himayelerinde yürütülen Eğitimde İyi Örnekler Projesi kapsamında dereceye giren öğretmenlere ödülleri takdim edildi.

Ağrı Valiliği himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İbrahim Çeçen Vakfı iş birliği ile yürütülen Eğitimde İyi Örnekler Projesi ödül töreni düzenlendi.
Kültür ve Kongre Merkezi salonunda gerçekleştirilen törene Belediye Başkan Vekili Ayten Karakoç, İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mucip Genişel, AK Parti Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör, şube müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, projenin amacının, eğitim-öğretim alanında uygulanan özgün ve modern ders tasarımları, öğrenme materyalleri ile iyi uygulama örneklerinin belirlenmesi, paylaşılması ve model alınmasının teşvik edilmesi olduğunu söyledi.

Kökrek, projeye başvuran öğretmenlere ve projede emeği geçenlere teşekkür ederek, “Bugün dereceye giren başvuru sahiplerine ödüllerini takdim ederek başarılarını taçlandırmış olacağız. Eğitimde İyi Örnekler Konferansı ile çalışmalarımızı duyurmak ve gelecek sene için tüm idareci ve öğretmenlerimize model teşkil etmesini umuyoruz.” dedi.
Kökrek’in konuşmasının ardından Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Tuğba Çelebi, Pelerinsiz Kahramanlar adlı sunumunu yaptı.

Daha sonra Eğitimde İyi Örnekler Projesi yarışmasında Geleneksel Oyunlarla Fen Bilimleri Öğretimi Projesi ile birinci olan Eleşkirt Ergözü İlkokulunda görev yapan öğretmen Gizem Enil, projesinin tanıtımını yaptı.

Program, katılımcılar tarafından Eğitimde İyi Örnekler Projesi ödül takdimi ve 24 Kasım Öğretmenler Günü Anı Yarışması ödül takdimi ile sona erdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum