Ağrı'da Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni Düzenlendi

Ağrı'da Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni Düzenlendi
Editör: Söyler Haber
17 Mart 2022 - 11:01



Ağrı’da Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni Düzenlendi

Ağrı Vali Vekili İbrahim Şenkon’un katılımı ile, Ağrı Valiliği Toplantı Salonu’nda Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni düzenlendi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde şehit ailelerimize teslim edilmek üzere Ağrı Valiliğine gönderilen Devlet Övünç Madalyalarının Tevcih Töreni, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Madalyanın, aziz vatanımız için yapılmış olan fedakarlığın ve gösterilen kahramanlığın nişanesi olduğunun belirtildiği törende Şehidimiz Ahmet Demir, Şehidimiz Abdulhadi İsmailoğulları, Şehidimiz Cemal Budak, Şehidimiz Mehmet Demir, Şehidimiz Engin Zerek ve Şehidimiz Müslüm Zerek’in öz geçmişinin okunmasının ardından Vali Vekili İbrahim Şenkon tarafından şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli ailelerine Devlet Övünç Madalyaları ve Beratları tevcih edildi.

Vali Vekili İbrahim Şenkon’un yanı sıra, 12. Mekanize Piyade Tugay Komutan V. Albay Serhat Kasalak, İl Jandarma Komutan Yardımcısı J. Alb. Metin Günal, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Sinan Çankal, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü M. Şafi Erim’in katılımlarıyla düzenlenen tören, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum