AĞRI'DA 2001 RUHU ALANLARA SIĞMADI AK PARTİ AĞRI İL BŞK. AV. HALİL ÖZYOLCU'YU BİNLER KARŞILADI

Yüzlerce aracın ve binlerce insanın karşılamasıyla Ağrı’da AK Partinin bitmediğinin ve Halil Özyolcu ile 2001 ruhunun geri geldiğinin göstergesiydi. Davul Zurna eşliğinde ve Adak kesilmesiyle güzel bir karşılama yapan Ağrı halkı, konvoy halinde Ağrı’ya hareket edildi.

AĞRI'DA 2001 RUHU ALANLARA SIĞMADI AK PARTİ AĞRI İL BŞK. AV. HALİL ÖZYOLCU'YU BİNLER KARŞILADI
Editör: Söyler Haber
23 Şubat 2021 - 11:21 - Güncelleme: 23 Şubat 2021 - 23:54




AĞRI’DA 2001 RUHU ALANLARA SIĞMADI
AK PARTİ AĞRI İL BŞK. AV. HALİL ÖZYOLCU’YU BİNLER KARŞILADI

Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle atanan ve seçimlere tek liste halinde girecek olan AK Parti Ağrı İl Başkanlığına, AK Parti Seçim işleri Genel Başkan Yardımcısı, 22. Dönem AK Parti Ağrı Milletvekili ve AK Parti Ağrı il kurucu Başkanı Av. Halil Özyolcu’yu Ağrı binlerce insan ve yüzlerce araç ile muhteşem karşıladı.

Özyolcu’yu, Eleşkirt Kayadibi petrol mevkiinde karşılayanlar Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, AK Parti ilçe ve belde belediye başkanları, ilçe teşkilat başkanları ve üyeleri, AK Parti sevdalıları karşıladılar.

Yüzlerce aracın ve binlerce insanın karşılamasıyla Ağrı’da AK Partinin bitmediğinin ve Halil Özyolcu ile 2001 ruhunun geri geldiğinin göstergesiydi.

Davul Zurna eşliğinde ve Adak kesilmesiyle güzel bir karşılama yapan Ağrı halkı, konvoy halinde Ağrı’ya hareket edildi.

Araçlar halinde Eleşkirt ve Ağrı merkezde gövde gösterisi yapan karşılama ekibi daha sonra Ağrı Halk Eğitim Müdürlüğünde yapılacak olan toplantıya katıldı.

Halk Eğitim Merkezini tıka basa dolduran vatandaşlar ve partililere Başta Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan yaptığı konuşmasında “birlik ve beraberlikten bahsederek Ağrı ve yedi ilçemize hep beraber hizmet edeceğiz, bizler burada hepimiz Ağrılıyız fitne fesatlara yer vermeyeceğiz” dedi

İl Başkanı Av. Abbas Aydın yaptığı konuşmasında “ben ne kadar İl başkanlığını bıraksam da ben AK Partinin bir neferiyim bu can bu bedenden çıkana kadar hizmet etmeye devam edeceğim” dedi

AK Parti Ağrı il başkanlığına aday olan Av. Halil Özyolcu da şöyle konuştu “Başta beni tekrar bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız, önderimiz, reisimiz ve parti Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a Ağrı halkı önünde saygılarımı hürmetlerimi ileterek konuşmama başlıyorum. Salon çok güzel, sizlerde çok güzelsiniz, benim siyasi hayatımda en mutlu günüm bugündür, bugünü sizlerle yaşadım, Allah hepinizden razı olsun. 2001 yılında AK Partinin ilk kuruluşunu burada sizler ile beraber yaptık. Tam 20 yıl oldu yaşım 27’idi şimdi 47 yaşındayım yine sizinler ile beraberiz. İnşallah bu ruh ile sizler ile beraber AK Partiyi daha ileriye götüreceğiz” dedi

AK Parti İl binasına geçen heyet İl Başkanı, İlçe başkanları ve ilçe belediye başkanlarıyla beraber bir toplantı yapıp 24.02.2021 günü yapılacak kongre ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular.







 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum