7-10 EKİM İSTANBUL MALTEPE FUARINDA AĞRI TANITIM GÜNLERİ

7-10 EKİM İSTANBUL MALTEPE FUARINDA AĞRI TANITIM GÜNLERİ
Editör: Söyler Haber
06 Ekim 2021 - 17:49 - Güncelleme: 06 Ekim 2021 - 17:53


7-10 EKİM İSTANBUL MALTEPE FUARINDA AĞRI GÜNLERİ

Ağrı Kültür Federasyonu Dernekleri'nin düzenlediği “Ağrı tanıtım günleri” ne Ağrı Valiliği, Ağrı Belediyesi, İlçe Kaymakamlıkları ve İlçe Belediye Başkanlıkları tanıtım günlerine katılacaklar.
 
İstanbul Maltepe’de 7– 10 Ekim tarihleri arasında Ağrı Tanıtım Günleri gerçekleştirilecek.

Ağrı Valiliği, İlçe Kaymakamlıkları, Belediyeler ve bazı kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşları ve turizm işletmeleri tarafından da desteklenen etkinlikte, yöresel ürün stantları kurularak ziyaretçilere yöresel tatlarla birlikte çeşitli konserler, halkoyunları gösterileri gibi eğlenceli aktiviteler sunulacak.

Türkiye’nin her yerinde ve İstanbul’da yaşayan tüm Ağrı il ve ilçe vatandaşların bir araya geleceği etkinliklerde, yörenin turizm, kültürü ve yemeklerinin de tanıtım imkanı olacak.

Organize edilen etkinlikte, Doğubayazıt Belediyesi, Doğubayazıt Turizmi ile ilgili etkin bir tanıtım yapacak.

Belediye Başkanı Yıldız Acar yaptığı açıklamada; Ağrı Tanıtım günleri kapsamında 07-10 Ekim tarihlerinde medeniyetler şehri olan kadim kentimizi, tarihi güzellikleri ile dünyaya tanıtacağız.  Burada bütün Doğubayazıt sevdalılarını davet ediyoruz. Kadim şehrimizin turistik güzellikleri, yöresel yemekleri, ilçemize has olan bütün motiflerin gösterileceği bir tanıtım yapacağız. dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum