21 EKİM GAZETECİLER GÜNÜ DOLAYSIYLA YAYIMLANAN MESAJLAR

21 EKİM GAZETECİLER GÜNÜ DOLAYSIYLA YAYIMLANAN MESAJLAR CAN HOLDİNG ,. Doğubayazıt MİL DİYANETSEN ,Eğitim Milsen Doğubayazıt İlçe Temsilcisi, Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı, Doğubayazıt Tic. Oda. Bşk. Yrd. Ahmet Can

21 EKİM GAZETECİLER GÜNÜ DOLAYSIYLA YAYIMLANAN MESAJLAR
Editör: Söyler Haber
21 Ekim 2020 - 21:39 - Güncelleme: 21 Ekim 2020 - 22:02
CAN HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Can’ın Mesajı

Tüm şartlar altında doğru, tarafsız, gerçek haber yaparak bizleri olaylar, haberler hakkında aydınlatan haberdar eden tüm gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Kutlu Olsun.
.
Doğubayazıt MİL DİYANETSEN ilçe Başkanı M. Emin İçten ’in Mesajı
Kamuoyuna haber ve bilgi akışını tarafsız bir biçimde yansıtmak, toplumsal sorunları dile getirmek, demokrasi ve gelişimine katkı sağlamak için gece gündüz demeden, zaman zaman zor şartlar altında uğraş veren kıymetli basın çalışanlarımızın Gazeteciler Günü kutlu olsun.

Eğitim Milsen Doğubayazıt İlçe Temsilcisi Mehmet Cemil Özdemir’in Mesajı
Doğru ve ilkeli habercilik anlayışı ile gece gündüz demeden görevini yerine getiren, her şartta ve durumda toplumun gören gözü, duyan kulağı olan kıymetli basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü kutlu olsun.

Ayhan Sağdıç Çiftepınar Mahalle Muhtarı ve Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı
Gece gündüz çalışan, demokrasinin yanında saf tutan, millet için yazan, emek veren tüm basın mensuplarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutlarım.

Doğubayazıt Tic. Oda. Bşk. Yrd. Ahmet Can’ın Mesajı
Özellikle şehrimizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminin tanıtılmasında aktif olarak görev alan tüm kıymetli basın mensuplarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum.
Bu anlamlı günümüzde bizleri telefon ile arayan veya mesaj yollayan tüm duyarı insanlara, Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti ve Söyler Haber ailesi olarak sonsuz teşekkürler ediyoruz.

SÖYLER HABER

 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum