'2023'E DOĞRU ŞEHİR BULUŞMALARI' AK PARTİ VAN MİLLETVEKİLİ ABDULAHAT ARVAS, AĞRI VE DOĞUBAYAZIT'TA ESNAF İLE BULUŞTU

AK Parti Genel Merkezi tarafından Türkiye geneli '2023'e Doğru Şehir Buluşmaları' kapsamından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri ve 11 bölge milletvekili Ağrı il merkezi ve 7 ilçeye çalışmalar yapmak üzere heyetleri ile beraber gittiler.

'2023'E DOĞRU ŞEHİR BULUŞMALARI' AK PARTİ VAN MİLLETVEKİLİ ABDULAHAT ARVAS, AĞRI VE DOĞUBAYAZIT'TA ESNAF İLE BULUŞTU
Editör: Söyler Haber
06 Kasım 2022 - 23:50 - Güncelleme: 07 Kasım 2022 - 00:24


'2023'E DOĞRU ŞEHİR BULUŞMALARI' AK PARTİ VAN MİLLETVEKİLİ ABDULAHAT ARVAS, AĞRI VE DOĞUBAYAZIT İLÇESİNDE ESNAFLAR İLE BULUŞTU

AK Parti Genel Merkezi tarafından Türkiye geneli '2023'e Doğru Şehir Buluşmaları' kapsamından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri ve 11 bölge milletvekili Ağrı il merkezi ve 7 ilçeye çalışmalar yapmak üzere heyetleri ile beraber gittiler.

'2023'e Doğru Şehir Buluşmaları' kapsamından AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, Ağrı’da 29 Ekim Cumhuriyet caddesi ve Sanat Çarşısında AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Mehmet Sena Geçit, Doğubayazıt Belediye Meclis üyesi Sıddık Söyler ve AK Parti Ağrı İl Başkan Yardımcısı Salih Yaşar ve İl Teşkilat mensupları ile esnaf ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Abdulahat Arvas, daha sonra AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Mehmet Sena Geçit ve Doğubayazıt Belediye Meclis üyesi Sıddık Söyler ile beraber Doğubayazıt ilçesine geçti. Arvas, Doğubayazıt AK Parti ilçe teşkilatı binasında ilçe teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

Milletvekili Arvas; "2023’e Doğru Şehir Buluşmaları çerçevesinde kadim şehrimiz, Ahmedi Hani’nin şehri Doğubayazıt’a geldik. 2023 seçimleri için hız kesmeden saha çalışmalarına devam edeceğiz. Türkiye’de AK Parti öncesi ve AK Parti sonrasını düşünün. AK Parti Türkiye’nin her karış toprağına götürdüğü yardımları ile bugüne gelmiştir. AK Parti mazlumların partisidir. AK Parti gelmeden önce çocuklarımız baş örtülü okullara gidemiyordu. Analarımız, babalarımız Türkçe bilmediği için devlet dairelerinde kendi meramlarını dile getiremiyorlardı. Hastanelerde paran olmadığı zaman hastalarımız rehin kalıyordu. Yaşlılarımıza, hastalarımıza kimse bakmıyordu ve AK Parti hükümeti bunlara maaş bağladı şimdi bunlar baş tacı olmuşlar. Recep Tayyip Erdoğan, iktidara geldiği zaman mazlumların, kimsesizlerin kimsesi oldu. Vatandaşlarımızın tüm sıkıntılarını giderdi. Cumhurbaşkanımızın ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 seçimlerini de zaferle sonuçlandırmak adına tüm Türkiye’de AK Parti ailesi olarak sıkılmadık el, girilmedik gönül ve çalınmadık bir kapı bırakmayacağız”.

AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, İlçe Başkanı Mehmet Sena Geçit, Belediye Meclis üyesi Sıddık Söyler, Mehmet Emin Can, İl Encümeni Mehmet Ertuğrul ve ilçe teşkilat mensupları ile beraber Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Oda Başkanı Cemal Can ve Yönetimi, Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Günay Erdoğan ve Yönetimi, Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanı Mehmet Fatih Tanrıkulu ve Yönetim kurulu üyelerine ziyarette bulundular. STK Başkan ve yönetim kurulu üyelerinin sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Ticaret ve Sanayi Oda Başkanı Cemal Can “Doğubayazıt Gürbulak Sınır Kapısında tacirlerin çektikleri sıkıntılar, gününbirlik giriş çıkış yapan insanların sıkıntıları ve ihtisas gümrükleri hakkında çekilen sıkıntılar dile getirildi. Milletvekili Abdulahat Arvas, bu sıkıntıları Bölgedeki vekilleri, AK Parti il ve ilçe başkanları, STK başkanları ile birlikte Bakanlıklar nezdinde görüşmeler yapılarak bu sıkıntıların giderilmesi ve engellilerin kaldırılması için acil çalışmaların yapılması kararına vardılar “.

İlçedeki vatandaşlar ile buluşarak esnaf ziyaretinde bulunan Abdulahat Arvas, mütevazi duruşu, samimi ve yaptığı Kürtçe konuşmalarıyla Doğubayazıt’ta vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşandı. Esnafların ve vatandaşların sorun ve sıkıntılarını yerinde tespit etmek ve çözümler üretebilmek için çarşı ve pasaj esnafları ile bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum