10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ DOĞUBAYAZIT'DA KUTLANDI.

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ DOĞUBAYAZIT'DA KUTLANDI.
Editör: Söyler Haber
10 Kasım 2020 - 19:04
10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ DOĞUBAYAZIT’DA KUTLANDI.

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal edişinin 82’nci yıldönümü ilçede yapılan törenler ile anıldı.

Doğubayazıt İlçesinde "10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü" töreni, Doğubayazıt Kaymakamlık bahçesinde Atatürk Anıta çelenk sunumu ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.
10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü programı, Kutlu Aktaş Konferans Salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu etkinliklerle tamamlandı.

Anma gününde; öğrenciler tarafından şiir, şarkı ve oratoryon sunumu yapıldı.

Anma törenine; Doğubayazıt Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, 1.Mknz.P.Tug.Kom. Tuğ General Yücel Özer, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Tunay, Doğubayazıt Bağımsız Belediye Başkanı Yıldız Acar, Ak Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Av. Mustafa Konyar, Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve AK Parti Doğubayazıt Belediye Meclis Üyesi Sıddık Söyler, Milli Eğitim Müdürü İhsan Kösen, Esnaf ve Sanaakatlar Oda Başkanı Tamer İsmailoğulları, Şoförler Oda Başkanı Fatih Tanrıkulu, Ticaret ve Sanayi Oda Bşk. Vekili İbrahim Sökmenci, askeri erkân ve kurum müdürleri katıldılar.
SÖYLER HABER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum